Menu
Your Cart

Verzendinformatie

DNA-kits en pakketten met sieraden worden elke dag van de week verzonden.


PAKKET MET SIERADEN BINNEN NEDERLANDVERZENDING MET VERZEKERSERVICE €15,20

PAKKET VOOR DNA BINNEN NEDERLAND GRATIS postzegelpost, dus geen track & trace code

PAKKET MET SIERADEN NAAR BELGIE (en andere EU1 landen) VERZENDING MET VERZEKERSERVICE €28

PAKKET VOOR DNA NAAR BELGIE €5,70  wel met track & trace code 


Alle bestellingen worden ongeacht de waarde van de bestelling uitsluitend alleen nog maar met verzekerservice via Post NL verzonden!!  Op deze manier is je pakket door Post NL 100% verzekerd tegen verlies. Zo kun je met een gerust hart voor de brievenbus liggen wachten op jouw pakket haha ;) :)

Voor deze verzekerde pakketten is een handtekening van de geadresseerde vereist.  Ik hoop hiermee zoveel mogelijk te voorkomen dat jullie sieraden bij de buren, achter je huis, etc worden achtergelaten door pakketbezorgers.

Als je zelf niet thuis bent op het moment dat jouw verzekerde pakket wordt bezorgd krijg je tegenwoordig geen 'afhaalbewijs' meer van de postbezorger in de brievenbus. Het is aan te raden om de Post NL app op je telefoon te nemen waarmee je automatisch een push bericht krijg van alle pakketten en post die naar jouw huis worden gezonden elke dag. Zo kun je in de gaten houden wanneer je welk pakket krijg en of die (mocht je niet thuis zijn geweest) bij een Post NL afhaalpunt bij jou in de buurt is gebracht zodat je hem daar moet ophalen.

Mocht het pakket na enige tijd niet af zijn gehaald bij het Post NL punt dan krijg ik het pakket meestal retour gezonden. Natuurlijk kan ik het pakket dan weer opnieuw naar je verzenden, hier zitten uiteraard wel weer opnieuw verzendkosten van €14,90 of €28 aan verbonden. 

 

CADEAUBONNEN:

GRATIS GEEN VERZENDKOSTEN ---> vul bij verzendopties “afhalen in de winkel” in zo voorkom je dat je €14,90 moet betalen :)

TanteTaat.nl maakt gebruik van essentiële cookies om de site te laten werken. Wij verstrekken geen informatie aan derden.