Categorieën
OVER TANTE TAAT

Via deze webshop neem ik jullie mee naar mijn werk. Neem ook eens een kijkje op mijn Facebookpagina, want hier kun je ook zien hoe ik de sieraden maak. Tevens kun je daar productfoto’s bekijken, berichten van klanten lezen en op de hoogte blijven van alle kortingsacties & nieuwtjes.

Over mij: Mijn naam is Nikita en (hoe kan het ook anders) gek op sieraden. Het goudsmeden leerde ik van mijn vader, die het vak al op zijn 17e leerde van zijn broer in Italië. Samen delen we de werkplaats in Emmen, waar ik nog elke dag veel nieuwe dingen van hem leer. Daarnaast heb ik een tweede werkplaats in Zwolle.

Duurzaam: de meeste sieraden uit mijn collectie zijn gemaakt van gerecycled goud & zilver.

Hoe het allemaal begon: Al van kleins af aan ben ik te vinden achter de werkbank van mijn vader. In mijn vrije tijd vond ik het heerlijk om sieraden te maken voor mijzelf en voor mijn familie of vriendinnen. Nadat ik het VWO had afgerond heb ik kunst- en architectuur geschiedenis gestudeerd aan de Rijks Universiteit in Groningen, daarna heb ik ook nog logopedie gestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Na mijn studies ben ik gaan werken al logopedist. Werken als logopedist vond ik leuk maar ik miste de creativiteit heel erg. Zo erg dat ik naast mijn baan als logopedist weer steeds vaker sieraden ben gaan maken. En eind 2013 zette ik mijn eigen bedrijf Tante Taat op. Vanaf dat moment verkocht ik mijn sieraden ook in enkele winkeltjes. Omdat mijn sieraden in de winkels zo enthousiast werden ontvangen besloot ik om in september 2014 ontslag te nemen als logopedist en full-time sieraden te gaan maken. Ik kan me geen mooiere baan dan deze wensen!

In 2013 begon ik met het maken van bijoux sieraden speciaal voor de winkeltjes van leer, klei en nikkelvrije materialen. In de zomer van 2014 heb ik het assortiment uitgebreid met sieraden van 14k goud, zilver en edelstenen. Het maken van sieraden van 14k goud, zilver en edelstenen is nu mijn core-business geworden. Alle sieraden worden stuk voor stuk door mij ontworpen en met heel veel liefde door mij met de hand gemaakt. Omdat ik ontzettend veel bestellingen voor gouden/zilveren sieraden krijg, heb ik besloten om vanaf 2016 het aantal verkooppunten voor bijoux sieraden te minderen. Alleen het allereerste winkeltje waar ik met mijn sieraden ben gaan verkopen heb ik aangehouden als verkooppunt en natuurlijk in onze eigen winkel.

Ik blijf nog steeds bijoux sieraden maken voor op de markten -> Het leukste is natuurlijk om voor elke portemonnee een mooi sieraad te maken en dat kan op deze manier heel goed. 

Naast het maken van de bestaande collectie krijg ik ook vaak opdrachten van klanten die zelf al een idee hebben over wat voor sieraad zij willen; zoals een oud sieraad tot een nieuw sieraad laten vermaken, of een geheel nieuw ontwerp. Neem je eigen voorbeeld mee of laat jouw idee schetsen door Tante Taat. 

Recycle ook: Heb je thuis gouden sieraden die je niet meer draagt? Tante Taat kan deze voor je omsmelten en er een nieuw waardevol sieraad van maken.

Vrijwel alles is voor mij mogelijk om te maken, dus ga je trouwen, wil je een sieraad laten vermaken of heb je een ontwerp voor een sieraad in je hoofd en wil je deze graag laten uitvoeren? Stuur een bericht naar info@tantetaat.nl en dan kunnen we samen de mogelijkheden en het kostenplaatje bekijken.

De sieraden van Tante Taat zijn perfect voor elke vrouw dankzij het grote assortiment is er voor elke vrouw wat wils. Van de stoere tot de chique sieraden.

Mijn bijnaam "Taat" kreeg ik van mijn lieve slechthorende broertje met downsyndroom. Vrienden noemen mij veelal "Nikiet" maar omdat hij dit niet goed uit kan spreken noemt hij mij "Taat". Al snel nam iedereen deze naam van hem over. Toen onze broer & zus kinderen kregen werd mijn bijnaam al snel "Tante Taat". Origineel, pakkend en met een mooi verhaal: de naam voor mijn sieradenlabel!

Ik wens jullie heel erg veel plezier tijdens het bekijken van deze pagina en ik zou het leuk vinden als jullie een berichtje achter willen laten :) !!

Liefs Tante TaatVERKOOPPUNTEN ONLINE 

www.tantetaat.nl (Gehele collectie)

www.zeldzaammooi.com (Gehele collectie)

www.thuuz.nl (Safari-armbanden en Kettingen met Quote)

 

VERKOOPPUNTEN WINKELS

Emmen: Goud- en zilversmederij S. Sanna   (Gehele collectie)

Zwolle: Eva & Puck                                          (Bijoux sieraden)


CONTACT:

Mail: info@tantetaat.nl

                         

Facebook: /tantetaat                                                                                                                                                       


Instagram: tantetaat       

Er zijn geen producten in deze categorie.