Menu
Your Cart

Hartje

 ZWANGERSCHAPSVERLOF:  OP MAANDAG 1 APRIL GAAT DE WEBSHOP WEER OPEN :) EN KAN ER WEER NAAR HARTELUST WORDEN GESHOPT  :)                                                    <--- VOOR MEER INFORMATIE KLIK OP DEZE KNOP 

  • In verband met mijn zwangerschapsverlof zijn de webshop, smederij, winkel, mail en social media tijdelijk gesloten van juni 2023 t/m maart 2024
  • Op maandag 1 april gaat de webshop weer open en kan er naar hartelust eindelijk weer worden geshopt 
  • Op woensdag 3 april is de eerste afspraakmogelijkheid in de smederij / winkel (alleen voor gouden sieraden)
  • Alle cadeaubonnen hebben een jaar langere geldigheidsdatum dan dat op de bon vermeldt staat
  • Kan je niet wachten met bestellen tot 1 april? Schrijf je dan nu alvast in voor de wachtlijst via info@tantetaat.nl zodat je zeker weet dat ik jouw sieraad als een van de eerste zal smeden. Vermeld hierbij welk sieraad je graag wil laten maken

 :) LIEVE KLANTEN, VIA DEZE WEG WIL IK JULLIE ALVAST HEEL ERG BEDANKEN VOOR ALLE LIEVE FELICITATIES EN AANMELDINGEN VOOR DE WACHTLIJST :) LIEFS NIKITA SANNA (Tante Taat)

Prachtige hanger van 14k geelgoud in de vorm van een hartje van +-6/7mm. Graveren: Op de achterkant kunnen max 4 letters of een hartje worden gegraveerd als symbool voor liefdeMateriaal:Zetkast: Duurzaam 14k geelgoudSteen: naar keuzeExclusief de ketting !!! Kettinkjes zijn los te koop..
€199,00
Excl. BTW:€164,46
Prachtige hanger van 14k geelgoud in de vorm van een hartje van +-6/7mm. Graveren: Op de achterkant 1 letter of een  hartje worden gegraveerd als symbool voor liefdeMateriaal:Zetkast: Duurzaam 14k geelgoudSteen: naar keuzeExclusief de ketting !!! Kettinkjes zijn los te koop..
€299,00
Excl. BTW:€247,11
Mooie Hanger in de vorm van een klavertje vier. De hanger (excl ketting) kan gelijk helemaal worden voorzien van 4 stenen naar keuze, of in etappes. Op de achterkant van elk hartje kan een initiaal worden gegraveerdHet klavertje heeft een hoogte van 10mm en tevens een breedte van 10mm (symmetrische ..
€625,00
Excl. BTW:€516,53
1 - 3 van 3 (1 pagina's)
TanteTaat.nl maakt gebruik van essentiële cookies om de site te laten werken. Wij verstrekken geen informatie aan derden.