Menu
Your Cart

Rond

 ZWANGERSCHAPSVERLOF:  OP MAANDAG 1 APRIL GAAT DE WEBSHOP WEER OPEN :) EN KAN ER WEER NAAR HARTELUST WORDEN GESHOPT  :)                                                    <--- VOOR MEER INFORMATIE KLIK OP DEZE KNOP 

  • In verband met mijn zwangerschapsverlof zijn de webshop, smederij, winkel, mail en social media tijdelijk gesloten van juni 2023 t/m maart 2024
  • Op maandag 1 april gaat de webshop weer open en kan er naar hartelust eindelijk weer worden geshopt 
  • Op woensdag 3 april is de eerste afspraakmogelijkheid in de smederij / winkel (alleen voor gouden sieraden)
  • Alle cadeaubonnen hebben een jaar langere geldigheidsdatum dan dat op de bon vermeldt staat
  • Kan je niet wachten met bestellen tot 1 april? Schrijf je dan nu alvast in voor de wachtlijst via info@tantetaat.nl zodat je zeker weet dat ik jouw sieraad als een van de eerste zal smeden. Vermeld hierbij welk sieraad je graag wil laten maken

 :) LIEVE KLANTEN, VIA DEZE WEG WIL IK JULLIE ALVAST HEEL ERG BEDANKEN VOOR ALLE LIEVE FELICITATIES EN AANMELDINGEN VOOR DE WACHTLIJST :) LIEFS NIKITA SANNA (Tante Taat)

Prachtige ring met een gladde  band van 2mm en geelgouden massieve zware grillige zetkast van 5mm. Materiaal:Band: Duurzaam 925 zilver Zetkast: Duurzaam 14k goudSteen: naar keuze..
€299,00
Excl. BTW:€247,11
Prachtige moedermelkring met een dunne zilveren bolletjesband van 2mm en geelgouden gladde zetkast van 4mm. Deze ring is mooi om te combineren met een geboortesteenring of aanschuifring*Natuurlijk kun je de ring ook krijgen volledig van zilver of volledig van goudMateriaal:Band: Duurzaam 925 zilver&..
€195,00
Excl. BTW:€161,16
Prachtige moedermelkring met een zilveren platte bolletjesband van +-2mm en geelgouden grillige zetkast van 5mm. Deze ring staat ook in de webshop met een normale bolletjesband, een ronde band en een gladde band. Een gedraaide band is ook mogelijk, deze optie staat nog niet in de webshop als je die ..
€299,00
Excl. BTW:€247,11
Prachtige moedermelkring met een gladde ronde band van 1.5 mm en geelgouden grillige zetkast van 5mm. Op deze foto zie je een moedermelksteen met parelmoerglans. De parelmoerglans kan je optioneel toevoegen maar je kunt er ook voor kiezen voor een steen zonder parelmoerglansDeze ring is mooi om te c..
€299,00
Excl. BTW:€247,11
Prachtige moedermelkring met een gehamerde zilveren  band van 2mm en geelgouden grillige zetkast van 5mm. Deze ring is mooi om te combineren met een geboortesteenring of aanschuifring* Deze band kan ook glad en dat kost niets extra, wil je dat graag? vermeld dat dan even bij opmerkingen tijdens..
€299,00
Excl. BTW:€247,11
Prachtige moedermelkring met een dunne zilveren bolletjesband van 2mm en geelgouden grillige zetkast van 5mm. Deze ring is mooi om te combineren met een geboortesteenring of aanschuifringMateriaal:Band: Duurzaam 925 zilver Zetkast: Duurzaam 14k goudDe zetkast wordt gevuld met jouw eigen moederm..
€299,00
Excl. BTW:€247,11
Prachtige moedermelkring met een gehamerde zilveren band van 2.5mm en geelgouden massieve zware grillige zetkast van 10mm. Wil je de band liever glad in plaats van gehamerd dat is natuurlijk mogelijk !! Geef dit dan even aan bij "opmerkingen" tijdens het bestelproces. Deze ring past perfect bij de h..
€725,00
Excl. BTW:€599,17
Prachtige moedermelkring met een zilveren gladde ronde band van 1.5 mm en geelgouden grillige zetkast van 5mm. Deze ring is mooi om te combineren met een geboortesteenring of aanschuifringMateriaal:Band: Duurzaam 925 zilver Zetkast: Duurzaam 14k goudDe zetkast wordt gevuld met jouw eigen moeder..
€299,00
Excl. BTW:€247,11
Prachtige moedermelkring met een zilveren bolletjes band van 2.5 mm en geelgouden ronde gladde zetkast van 8mm. Deze ring past perfect bij de aanschuifringen (bolletjes, gedraaid, gehamerd) zodat je zelf een prachtige verzameling ringen voor aan een vinger kunt maken. Materiaal:Band: Duurzaam 9..
€525,00
Excl. BTW:€433,88
Ring met steen van As - Prijs op aanvraag Ring met steen van As - Prijs op aanvraag
Op aanvraag
Prachtige handgemaakte assieraad of haarloksieraad. Ik kan dit sieraad helemaal naar jouw eigen smaak en wensen maken.Als je graag zou willen is er de mogelijkheid om samen met mij de steen van as te maken in mijn smederij. De achtergrondkleur van de assteen en haarloksteen is aan te passen naa..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Prachtige moedermelkring met een zilveren bolletjesband van 2mm en geelgouden grillige massieve zware zetkast van 10mm. Deze ring past perfect bij de hangers, oorbellen en armbanden met dezelfde grillige zetkasten, zo kun je een mooie set creëren :) Materiaal:Band: Duurzaam 925 zilver Zetk..
€725,00
Excl. BTW:€599,17
1 - 11 van 11 (1 pagina's)
TanteTaat.nl maakt gebruik van essentiële cookies om de site te laten werken. Wij verstrekken geen informatie aan derden.