Menu
Your Cart

Hartje

 ZWANGERSCHAPSVERLOF:  OP MAANDAG 1 APRIL GAAT DE WEBSHOP WEER OPEN :) EN KAN ER WEER NAAR HARTELUST WORDEN GESHOPT  :)                                                    <--- VOOR MEER INFORMATIE KLIK OP DEZE KNOP 

  • In verband met mijn zwangerschapsverlof zijn de webshop, smederij, winkel, mail en social media tijdelijk gesloten van juni 2023 t/m maart 2024
  • Op maandag 1 april gaat de webshop weer open en kan er naar hartelust eindelijk weer worden geshopt 
  • Op woensdag 3 april is de eerste afspraakmogelijkheid in de smederij / winkel (alleen voor gouden sieraden)
  • Alle cadeaubonnen hebben een jaar langere geldigheidsdatum dan dat op de bon vermeldt staat
  • Kan je niet wachten met bestellen tot 1 april? Schrijf je dan nu alvast in voor de wachtlijst via info@tantetaat.nl zodat je zeker weet dat ik jouw sieraad als een van de eerste zal smeden. Vermeld hierbij welk sieraad je graag wil laten maken

 :) LIEVE KLANTEN, VIA DEZE WEG WIL IK JULLIE ALVAST HEEL ERG BEDANKEN VOOR ALLE LIEVE FELICITATIES EN AANMELDINGEN VOOR DE WACHTLIJST :) LIEFS NIKITA SANNA (Tante Taat)

Prachtige moedermelkring met een gladde zilveren band van +-2mm waarin gegraveerd kan worden en geelgouden gladde zetkast hartje van 5mm. Deze ring is mooi om te combineren met een geboortesteenring of aanschuifringMateriaal:Band: Duurzaam 925 zilver Zetkast: Duurzaam 14k goudDe zetkast wordt g..
€275,00
Excl. BTW:€227,27
Prachtige moedermelkring met een gladde zilveren band van 2.5 mm en geelgouden gladde zetkast met groot hartje van 6/7mm. Deze ring is mooi om te combineren met een geboortesteenring of aanschuifringMateriaal:Band: Duurzaam 925 zilver Zetkast: Duurzaam 14k goudDe zetkast wordt gevuld met jouw e..
€299,00
Excl. BTW:€247,11
Prachtige moedermelkring met een gladde zilveren vierkante band van 2mm waarin gegraveerd kan worden en geelgouden gladde zetkast hartje van 6mm. * Deze band kan ook gehamerd en dat kost niets extra, wil je dat graag? vermeld dat dan even bij opmerkingen tijdens het bestelproces :)Materiaal:Ban..
€299,00
Excl. BTW:€247,11
Prachtige moedermelkring met een dunne zilveren bolletjesband van 2mm en geelgouden gladde zetkast in de vorm van een hartje van 7mm. Deze ring is mooi om te combineren met andere aanschuifringen*Natuurlijk kun je de ring ook krijgen volledig van zilver of volledig van goudMateriaal:Band: Duurzaam 9..
€299,00
Excl. BTW:€247,11
Prachtige moedermelkring met een dunne zilveren gladde band van 1.5mm en geelgouden gladde zetkast in de vorm van een hartje van 5mm. Deze ring is mooi om te combineren in een setje bijvoorbeeld met andere aanschuifringen en past perfect bij de geboorteringen zoals je op deze foto ziet afgebeeld.&nb..
€299,00
Excl. BTW:€247,11
1 - 5 van 5 (1 pagina's)
TanteTaat.nl maakt gebruik van essentiële cookies om de site te laten werken. Wij verstrekken geen informatie aan derden.