Menu
Your Cart

Rond

Prachtige moedermelkring met een dunne zilveren ronde band van 1.5 mm en zilveren gladde zetkast met moedermelksteen van 3mm. Deze ring past perfect bij de geboortesteen ringen, zodat je zelf een prachtige verzameling ringen voor aan een vinger kunt maken. * Deze band kan ook gehamerd en dat ko..
€125,00
Excl. BTW:€103,31
Prachtige moedermelkring met een mooie zilveren bolletjesband van 2mm en een gladde zilveren zetkast met een moedermelksteen van 6mm. Deze ring past perfect bij de hangers, oorbellen en armbanden met dezelfde gladde zetkasten, zo kun je een mooie set creëren :)Materiaal:Band: Duurzaam 925 zilverZetk..
€145,00
Excl. BTW:€119,83
Prachtige moedermelkring met een mooie stevige  zilveren gladde band van +-2.5mm waarin gegraveerd kan worden en een gladde zilveren zetkast met een moedermelksteen van 5mm. Let op deze zetkast is extra hoog zodat je hem mooi kan dragen bij een facetgeslepen edelsteen van 5mm (bv een geboortest..
€145,00
Excl. BTW:€119,83
Prachtige moedermelkring met een dunne zilveren gladde band van 2mm en zilveren ronde gladde zetkast van 6mm. Deze ring past perfect bij de aanschuifringen (bolletjes, gedraaid, gehamerd) zodat je zelf een prachtige verzameling ringen voor aan een vinger kunt maken. * Deze band kan ook gehamerd..
€145,00
Excl. BTW:€119,83
Prachtige moedermelkring met een dunne zilveren gladde band van 2mm en zilveren ronde gladde zetkast van 5mm. Deze ring past perfect bij de aanschuifringen (bolletjes, gedraaid, gehamerd) zodat je zelf een prachtige verzameling ringen voor aan een vinger kunt maken. * Deze band kan ook gehamerd..
€145,00
Excl. BTW:€119,83
Prachtige moedermelkring met een mooie stevige dikke zilveren bolletjes band van +-2.5mmen een grillige zilveren zetkast met een moedermelksteen van 8mm. Op deze foto zie je de steen met parelmoerglans maar je kunt er ook voor kiezen om de steen zonder parelmoerglans te nemen :) Deze ring past perfe..
€175,00
Excl. BTW:€144,63
Prachtige moedermelkring met een gedraaide band van +-2mm en een gladde zilveren zetkast met een moedermelksteen van 6mm. Op deze foto heeft de moedermelksteen parelmoerglans maar je kunt er ook voor kiezen om hem zonder parelmoerglans te laten maken.Deze ring past perfect bij de hangers, oorbellen ..
€175,00
Excl. BTW:€144,63
Prachtige moedermelkring met een mooie stevige dikke zilveren gladde band van +-2.5mm waarin gegraveerd kan worden en een grillige zilveren zetkast met een moedermelksteen van 8mm. Deze ring past perfect bij de hangers, oorbellen en armbanden met dezelfde grillige zetkasten, zo kun je een mooie set ..
€175,00
Excl. BTW:€144,63
1 - 8 van 8 (1 pagina's)
TanteTaat.nl maakt gebruik van essentiële cookies om de site te laten werken. Wij verstrekken geen informatie aan derden.