Menu
Your Cart

Hartje

 ZWANGERSCHAPSVERLOF:  OP MAANDAG 1 APRIL GAAT DE WEBSHOP WEER OPEN :) EN KAN ER WEER NAAR HARTELUST WORDEN GESHOPT  :)                                                    <--- VOOR MEER INFORMATIE KLIK OP DEZE KNOP 

  • In verband met mijn zwangerschapsverlof zijn de webshop, smederij, winkel, mail en social media tijdelijk gesloten van juni 2023 t/m maart 2024
  • Op maandag 1 april gaat de webshop weer open en kan er naar hartelust eindelijk weer worden geshopt 
  • Op woensdag 3 april is de eerste afspraakmogelijkheid in de smederij / winkel (alleen voor gouden sieraden)
  • Alle cadeaubonnen hebben een jaar langere geldigheidsdatum dan dat op de bon vermeldt staat
  • Kan je niet wachten met bestellen tot 1 april? Schrijf je dan nu alvast in voor de wachtlijst via info@tantetaat.nl zodat je zeker weet dat ik jouw sieraad als een van de eerste zal smeden. Vermeld hierbij welk sieraad je graag wil laten maken

 :) LIEVE KLANTEN, VIA DEZE WEG WIL IK JULLIE ALVAST HEEL ERG BEDANKEN VOOR ALLE LIEVE FELICITATIES EN AANMELDINGEN VOOR DE WACHTLIJST :) LIEFS NIKITA SANNA (Tante Taat)

Prachtige ring met een dunne zilveren bolletjes band van 2mm en zilveren zetkast in de vorm van een hartje van 5mm.Materiaal:Band: duurzaam zilverZetkast: duurzaam zilverSteen: naar keuze..
€145,00
Excl. BTW:€119,83
Voorbeeldset Zilver Moedermelkring en Geboorteringen (maart en juni) Voorbeeldset Zilver Moedermelkring en Geboorteringen (maart en juni)
Op aanvraag
voorbeeldset.Prijs van de zilveren geboorteringen met een briljantgeslepen steen is vanaf €99, afhankelijk van welke steen. Wil je graag een prijs van een bepaalde maand weten stuur mij dan even een mail naar info@tantetaat.nlOp deze foto zie je cabochon geslepen stenen, ook die zijn mogelijk in een..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Prachtige ring met een dunne zilveren ronde band van 1.5 mm en zilveren zetkast in de vorm van een hartje van 5mm.Materiaal:Band: duurzaam zilverZetkast: duurzaam zilverSteen: naar keuze..
€145,00
Excl. BTW:€119,83
Prachtige ring met een  zilveren gladde band van +-2mm en een gladde zilveren zetkast in de vorm van een hartje van +-6mm. Materiaal:Band: Duurzaam 925 zilverZetkast: Duurzaam 925 zilverSteen: naar keuze..
€195,00
Excl. BTW:€161,16
1 - 4 van 4 (1 pagina's)
TanteTaat.nl maakt gebruik van essentiële cookies om de site te laten werken. Wij verstrekken geen informatie aan derden.