Menu
Your Cart

Bloemen eo

:) IN VERBAND MET ZWANGERSCHAPSVERLOF ZIJN DE SMEDERIJ, WINKEL & WEBSHOP GESLOTEN TOT MAART 2024 :)

* Band: duurzaam 925 sterling zilver* Bloem:  duurzaam 925 sterling zilverDikte van de Band: Ik maak alle banden zelf, ze hebben hierdoor niet allemaal exact dezelfde maat, deze band is ongeveer 2.5-3mm breed, in de band kan gegraveerd worden* Deze band kan ook gehamerd en dat kost ni..
€275,00
Excl. BTW:€227,27
Prachtige stevige dikke ring met brede band en massieve bloem met steen van +-3mmband: duurzaam zilver brede band 4/5mm gehamerdzetkast: bloem zilversteen: naar keuze..
€295,00
Excl. BTW:€243,80
Prachtige zilveren ring met zilveren gladde band en zilveren roosje, naast het roosje zit een zetkastje met een kleine steen van 3mm.Materiaal:band: duurzaam zilverroosje: duurzaam zilverzetkast: duurzaam zilversteen: naar keuze..
€225,00
Excl. BTW:€185,95
Stevige grillige ring met steen in vrije vorm. Deze ring wordt altijd weer net iets anders per keer dat ik hem maak dus nooit hetzelfde en dat maakt hem uniekInformatie:Gehele ring: duurzaam zilversteen: naar keuze..
€325,00
Excl. BTW:€268,60
. Lara . Lara
Op aanvraag
DEZE RING IS EEN EENMALIGE OPDRACHT EN ZAL IK NIET OPNIEUW VOOR IEMAND ANDERS MAKEN OMDAT HIJ NOOIT HETZELFDE ZAL WORDEN ALS DE RING OP DEZE FOTO :)Mooie stevige massieve ring met grillige ovalen zetkast met een madelief en takje aan de zijkant van de zetkast. Madelief staat voor trouwe liefde en sc..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
. Lisa . Lisa
Op aanvraag
DEZE RING IS EEN EENMALIGE OPDRACHT EN ZAL IK NIET OPNIEUW VOOR IEMAND ANDERS MAKEN OMDAT HIJ NOOIT HETZELFDE ZAL WORDEN ALS DE RING OP DEZE FOTO :)Prachtige ring in de vorm van een olijftak met kleine moedermelksteen Informatie:Gehele ring: duurzaam zilversteen: moedermelk +-3mm..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
. Loua . Loua
Op aanvraag
DEZE RING IS EEN EENMALIGE OPDRACHT EN ZAL IK NIET OPNIEUW VOOR IEMAND ANDERS MAKEN OMDAT HIJ NOOIT HETZELFDE ZAL WORDEN ALS DE RING OP DEZE FOTO :)Prachtige speciale zilveren moedermelkring. De ring heeft een brede band opgebouwd uit meerdere ringen die allemaal vast aan elkaar zitten, met daaraan ..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
. Micki . Micki
Op aanvraag
DEZE RING IS EEN EENMALIGE OPDRACHT EN ZAL IK NIET OPNIEUW VOOR IEMAND ANDERS MAKEN OMDAT HIJ NOOIT HETZELFDE ZAL WORDEN ALS DE RING OP DEZE FOTO :) Uiteraard is de ring wel mogelijk met an deze wensen, bv andere stenenDeze ring kan naar eigen wens worden gemaakt. mail voor een prijsopgave..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
. Romy . Romy
Op aanvraag
DEZE RING IS EEN EENMALIGE OPDRACHT EN ZAL IK NIET OPNIEUW VOOR IEMAND ANDERS MAKEN OMDAT HIJ NOOIT HETZELFDE ZAL WORDEN ALS DE RING OP DEZE FOTO :)Verfijnde ring met bloembladeren en moedermelksteen van +-3mm. Elke bladnerf graveer ik er stuk voor stuk met de hand in.Ook verkrijgbaar in geelgoud, r..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
1 - 9 van 9 (1 pagina's)
TanteTaat.nl maakt gebruik van essentiële cookies om de site te laten werken. Wij verstrekken geen informatie aan derden.