Menu
Your Cart

Armbanden Zilver

Prachtige moedermelkarmband met een zilveren schakelarmband van 2.3mm en zilveren zetkast in de vorm van een hartje van 4mm. Deze armband past perfect bij de ring, het hangertje en de oorbellen van dezelfde hartjescollectie.Materiaal:schakels en sluiting: duurzaam 925 zilverZetkast: duurzaam 925 zil..
€175,00
Excl. BTW:€144,63
Armband met moedermelk en geboortestenen Armband met moedermelk en geboortestenen
Op aanvraag
Prachtige armband die naar wens is te verkrijgen met meerdere moedermelkstenen, meerdere geboortestenen, een combi van moedermelkstenen en geboortestenen. Je kunt hem helemaal zelf samenstellen zoals jij dat wil. Mail voor meer informatie over de mogelijkheden die bij jou wensen passen naar: info@ta..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Mooie zilveren armband met 1 grillige zetkast met moedermelksteen van 5mmmateriaal: zilver, de schakelarmband is massief zilver dus een degelijke armbandafmeting: de gewenste lengte van de armband kan je opgeven bij "opmerkingen" tijdens het bestelproces en op het invulkaartje die je thuis gezonden ..
€195,00
Excl. BTW:€161,16
Prachtige moedermelkarmband met twee hartjes.Materiaalschakels en sluiting: duurzaam 925 zilverZetkast: duurzaam 925 zilverDe zetkasten wordt gevuld met jouw eigen moedermelk..
€245,00
Excl. BTW:€202,48
Mooie zilveren armband met 1 grote grillige zetkast van 10mm met moedermelksteen materiaal: zilver, de schakelarmband is massief zilver dus een degelijke armbandafmeting: de gewenste lengte van de armband kan je opgeven bij "opmerkingen" tijdens het bestelproces. Meet de pols 'strak' op en geef deze..
€235,00
Excl. BTW:€194,21
1 - 5 van 5 (1 pagina's)
TanteTaat.nl maakt gebruik van essentiële cookies om de site te laten werken. Wij verstrekken geen informatie aan derden.