Menu
Your Cart

Ringen met Bloem

 ZWANGERSCHAPSVERLOF:  OP MAANDAG 1 APRIL GAAT DE WEBSHOP WEER OPEN :) EN KAN ER WEER NAAR HARTELUST WORDEN GESHOPT  :)                                                    <--- VOOR MEER INFORMATIE KLIK OP DEZE KNOP 

  • In verband met mijn zwangerschapsverlof zijn de webshop, smederij, winkel, mail en social media tijdelijk gesloten van juni 2023 t/m maart 2024
  • Op maandag 1 april gaat de webshop weer open en kan er naar hartelust eindelijk weer worden geshopt 
  • Op woensdag 3 april is de eerste afspraakmogelijkheid in de smederij / winkel (alleen voor gouden sieraden)
  • Alle cadeaubonnen hebben een jaar langere geldigheidsdatum dan dat op de bon vermeldt staat
  • Kan je niet wachten met bestellen tot 1 april? Schrijf je dan nu alvast in voor de wachtlijst via info@tantetaat.nl zodat je zeker weet dat ik jouw sieraad als een van de eerste zal smeden. Vermeld hierbij welk sieraad je graag wil laten maken

 :) LIEVE KLANTEN, VIA DEZE WEG WIL IK JULLIE ALVAST HEEL ERG BEDANKEN VOOR ALLE LIEVE FELICITATIES EN AANMELDINGEN VOOR DE WACHTLIJST :) LIEFS NIKITA SANNA (Tante Taat)

Ring van Goud met Bloem en Briljant (prijs op aanvraag) Ring van Goud met Bloem en Briljant (prijs op aanvraag)
Op aanvraag
                                                                                     ..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Ring van Goud met Bloem en Briljant Met gehamerde brede band (prijs op aanvraag) Ring van Goud met Bloem en Briljant Met gehamerde brede band (prijs op aanvraag)
Op aanvraag
Prachtige ring met een brede gehamerde band en een mooie grote bloem plus briljant, echte eyecatcher !!Band: duurzaam 14k geelgoud, +-4mm dikBloem: duurzaam 14k geelgoud, de bloem heeft een diameter van ongeveer 14mm en een hoogte van ongeveer 4.5mmDiamant: briljant geslepen van 2mm..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
* Band: duurzaam 925 sterling zilver* Bloem:  duurzaam 925 sterling zilverDikte van de Band: Ik maak alle banden zelf, ze hebben hierdoor niet allemaal exact dezelfde maat, deze band is ongeveer 2.5-3mm breed, in de band kan gegraveerd worden* Deze band kan ook gehamerd en dat kost ni..
€275,00
Excl. BTW:€227,27
Opdracht: Bloemring met diamanten (prijs op aanvraag) Opdracht: Bloemring met diamanten (prijs op aanvraag)
Op aanvraag
In opdracht mocht ik oud goud vermaken tot deze prachtige bloemen ring met in de kern van de bloem rondom vol met diamanten :)Prijs op aanvraag !!..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Opdracht: Moedermelkring met takjes (prijs op aanvraag)
Op aanvraag
In opdracht mocht ik deze prachtige mosdermnelkring met takjes maken. deze ring is ook mogelijk met een andere steen bijvoorbeeld assteen of edelsteen, ook in geelgoud of rosegoud (prijs op aanvraag)..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Opdracht: Ring met bladeren
Op aanvraag
(prijs op aanvraag)..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Opdracht: Ring met Saffier en bloem (prijs op aanvraag) Opdracht: Ring met Saffier en bloem (prijs op aanvraag)
Op aanvraag
In opdracht mocht ik deze mooie geelgouden ring met blauwe saffier maken :) prijs op aanvraag..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Prachtige stevige dikke ring met brede band en massieve bloem met steen van +-3mmband: duurzaam zilver brede band 4/5mm gehamerdzetkast: bloem zilversteen: naar keuze..
€295,00
Excl. BTW:€243,80
Ring van Zilver en Goud met Bloem (prijs op aanvraag)
Op aanvraag
Materiaal: * Band: fairtrade/fairmined 925 sterling zilver * Bloem: duurzaam 14k geelgoud Maat van de bloem:  Mooie grote bloem, de bloem heeft een diameter van ongeveer 14mm en een hoogte van ongeveer 4.5mm  ..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Ring: Zilver en Goud met Roos (prijs op aanvraag) Ring: Zilver en Goud met Roos (prijs op aanvraag)
Op aanvraag
ProductinformatieMateriaal:* Band: bolletjesband 2.5mm van fairtrade/fairmined 925 sterling zilver* Roosje: duurzaam 14k geelgoudMaat van het Roosje:  Het roosje heeft een diameter van ongeveer 10mm en een hoogte van ongeveer 5mm..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Prachtige zilveren ring met zilveren gladde band en zilveren roosje, naast het roosje zit een zetkastje met een kleine steen van 3mm.Materiaal:band: duurzaam zilverroosje: duurzaam zilverzetkast: duurzaam zilversteen: naar keuze..
€225,00
Excl. BTW:€185,95
ProductinformatieMateriaal:* Band: fairtrade/fairmined 14k geelgoud, gehamerde band dikte 2.3-2.5mm* Roosje: duurzaam 14k geelgoud, het roosje heeft een diameter van ongeveer 10mm en een hoogte van ongeveer 5mm..
€729,00
Excl. BTW:€602,48
1 - 12 van 20 (2 pagina's)
TanteTaat.nl maakt gebruik van essentiële cookies om de site te laten werken. Wij verstrekken geen informatie aan derden.