Menu
Your Cart

Gehamerde Ringen

 ZWANGERSCHAPSVERLOF:  OP MAANDAG 1 APRIL GAAT DE WEBSHOP WEER OPEN :) EN KAN ER WEER NAAR HARTELUST WORDEN GESHOPT  :)                                                    <--- VOOR MEER INFORMATIE KLIK OP DEZE KNOP 

  • In verband met mijn zwangerschapsverlof zijn de webshop, smederij, winkel, mail en social media tijdelijk gesloten van juni 2023 t/m maart 2024
  • Op maandag 1 april gaat de webshop weer open en kan er naar hartelust eindelijk weer worden geshopt 
  • Op woensdag 3 april is de eerste afspraakmogelijkheid in de smederij / winkel (alleen voor gouden sieraden)
  • Alle cadeaubonnen hebben een jaar langere geldigheidsdatum dan dat op de bon vermeldt staat
  • Kan je niet wachten met bestellen tot 1 april? Schrijf je dan nu alvast in voor de wachtlijst via info@tantetaat.nl zodat je zeker weet dat ik jouw sieraad als een van de eerste zal smeden. Vermeld hierbij welk sieraad je graag wil laten maken

 :) LIEVE KLANTEN, VIA DEZE WEG WIL IK JULLIE ALVAST HEEL ERG BEDANKEN VOOR ALLE LIEVE FELICITATIES EN AANMELDINGEN VOOR DE WACHTLIJST :) LIEFS NIKITA SANNA (Tante Taat)

Voorbeeld van een op maat gemaakte set trouwringen: Trouwringen Geelgoud Gehamerd plus Verlovingsring
Op aanvraag
VOORBEELD In opdracht maakte ik deze geelgouden trouwringen. Voor hem een brede gehamerde ring, voor haar een smalle gehamerde ring plus een extra ring met daarin de steentjes uit haar verlovingsring :) Prijs in overleg Wil je zelf ook trouwringen laten maken? Omdat ik alles helemaal z..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Voorbeeld van een op maat gemaakte set trouwringen: Trouwringen Geelgoud Gehamerd
Op aanvraag
Prijs in overleg• Trouwringen van Duurzaam Goud • Vlak voordat de corona-maatregelen in gingen kreeg ik van een bruidspaar uit Den Haag de opdracht om mooie trouwringen te maken. Gelukkig konden we nog wel in de winkel hun wensen bespreken en hadden ze ook gelijk hun geërfde goud meegenomen. Ze..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Voorbeeld  Trouwringen Zilver Gehamerd Voorbeeld  Trouwringen Zilver Gehamerd
Op aanvraag
Mooie zilveren gehamerde ringen, stoer voor zowel vrouwen als mannen :)De dikte van de band kan gevarieerd worden, op de foto zie je twee dezelfde diktes maar de ene band kan ook dikker / dunner dan de andere.Prijs in overleg..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
1 - 4 van 4 (1 pagina's)
TanteTaat.nl maakt gebruik van essentiële cookies om de site te laten werken. Wij verstrekken geen informatie aan derden.