Menu
Your Cart

Rond

 ZWANGERSCHAPSVERLOF:  OP MAANDAG 1 APRIL GAAT DE WEBSHOP WEER OPEN :) EN KAN ER WEER NAAR HARTELUST WORDEN GESHOPT  :)                                                    <--- VOOR MEER INFORMATIE KLIK OP DEZE KNOP 

  • In verband met mijn zwangerschapsverlof zijn de webshop, smederij, winkel, mail en social media tijdelijk gesloten van juni 2023 t/m maart 2024
  • Op maandag 1 april gaat de webshop weer open en kan er naar hartelust eindelijk weer worden geshopt 
  • Op woensdag 3 april is de eerste afspraakmogelijkheid in de smederij / winkel (alleen voor gouden sieraden)
  • Alle cadeaubonnen hebben een jaar langere geldigheidsdatum dan dat op de bon vermeldt staat
  • Kan je niet wachten met bestellen tot 1 april? Schrijf je dan nu alvast in voor de wachtlijst via info@tantetaat.nl zodat je zeker weet dat ik jouw sieraad als een van de eerste zal smeden. Vermeld hierbij welk sieraad je graag wil laten maken

 :) LIEVE KLANTEN, VIA DEZE WEG WIL IK JULLIE ALVAST HEEL ERG BEDANKEN VOOR ALLE LIEVE FELICITATIES EN AANMELDINGEN VOOR DE WACHTLIJST :) LIEFS NIKITA SANNA (Tante Taat)

Prachtige ring met een dunne geelgouden ronde band van 1.5mm en gladde geelgouden zetkast van3mm. Deze ring past perfect bij de geboortesteen ringen, ze hebben allemaal dezelfde band onder het zetkastje zodat je zelf een prachtige verzameling ringen voor aan een vinger kunt maken.Materiaal:Band: Duu..
€325,00
Excl. BTW:€268,60
Prachtige ring met een dunne geelgouden bolletjes band van 1.5mm en gladde geelgouden zetkast van 3mm. Let op: Deze ring heeft een hele smalle bolletjes band van 1.5mm. Op de dikste punten is hij 1.5mm maar vanwege de bolletjes daartussen smaller. Een erg mooie en minimalistische ring. Hij is z..
€375,00
Excl. BTW:€309,92
Prachtige witgouden ring met een fijne smalle band van 1.5mm en fijne gladde zetkast van 3mm. Met deze ring kun je een mooie ringstack maken bestaande uit meerdere aanschuifringetjes en geboorteringetjes.Productinformatie:band: witgoud rond 1.5mmzetkast: witgoud glad laag 3mmsteen: naar keuze..
€499,00
Excl. BTW:€412,40
Prachtige rosegouden ring met gedraaide band en gladde zetkast met moedermelksteen.Informatie:band: duurzaam rosegoud gedraaid 2mmzetkast: duurzaam rosegoud glad 5mmsteen: naar keuze..
€575,00
Excl. BTW:€475,21
Prachtige witgouden ring met gedraaide band en gladde zetkast van 5mm.Informatie:band: duurzaam witgoud gedraaid 2mmzetkast: duurzaam witgoud glad 5mmsteen: naar keuze..
€725,00
Excl. BTW:€599,17
Prachtige speciale geelgouden ring helemaal naar wens samen te stellen. Met een prachtige geelgouden bloem madelief die staat voor liefde, trouw en schoonheid, het perfecte symbool voor jouw dierbare(n).Je kunt kiezen uit verschillende soorten DNA STEEN zoals:-moedermelksteen, assteen, (geboorte)blo..
€1.850,00
Excl. BTW:€1.528,93
Prachtige ring met een dunne rosegouden ronde band van 1.5mm en gladde rosegouden zetkast van 5mm. Deze ring past perfect bij de geboortesteen ringen in rosegoud, ze hebben allemaal dezelfde maat band onder het zetkastje zodat je zelf een prachtige verzameling ringen voor aan een vinger kunt maken. ..
€399,00
Excl. BTW:€329,75
Prachtige ring met een rosegouden platte bolletjesband van 2mm en gladde rosegouden zetkast van 5mm. Deze ring past perfect bij de geboortesteen ringen in rosegoud zodat je zelf een prachtige verzameling ringen voor aan een vinger kunt maken. Optioneel kun je kiezen voor parelmoerglans, op deze foto..
€475,00
Excl. BTW:€392,56
Mooie geelgouden zware massieve ring met dikke grillige massieve ringband met daarop een massief zware geelgouden madeliefje met steen naar keuze. Het madeliefje staat voor trouwe liefde en schoonheid.Deze ring is ook heel erg mooi om te combineren met bijvoorbeeld een ring met geboortesteen, aansch..
€1.450,00
Excl. BTW:€1.198,35
Prachtige ring met een dunne geelgouden ronde gehamerde band van 1.5mm en grillige geelgouden zetkast van 5mm, met daarnaast eraan vast gesoldeerd aan de onderzijde 2 gehamerde ringen. Prachtige geheel :)Materiaal:Banden: Duurzaam 14k goudZetkast: Duurzaam 14k goudSteen: naar keuze..
€975,00
Excl. BTW:€805,78
Prachtige ring met een dunne geelgouden ronde gladde band van 1.5mm en gladde geelgouden zetkast van 5mm. Deze ring past perfect bij de geboortesteen ringen, zodat je zelf een prachtige verzameling ringen voor aan een vinger kunt maken. Materiaal: Band: Duurzaam 14k goudZetkast: Duurzaam 14k go..
€425,00
Excl. BTW:€351,24
Prachtige ring met een mooie stevige dikke geelgouden gladde band van 2.5mm waarin gegraveerd kan worden en een gladde geelgouden zetkast van 5mm. *Natuurlijk kun je de ring ook krijgen in volledig zilver of een combi van zilver en goud.Materiaal:Band: Duurzaam14k goudZetkast: Duurzaam 14k goud..
€825,00
Excl. BTW:€681,82
1 - 12 van 29 (3 pagina's)
TanteTaat.nl maakt gebruik van essentiële cookies om de site te laten werken. Wij verstrekken geen informatie aan derden.