Menu
Your Cart

Hartje

 ZWANGERSCHAPSVERLOF:  OP MAANDAG 1 APRIL GAAT DE WEBSHOP WEER OPEN :) EN KAN ER WEER NAAR HARTELUST WORDEN GESHOPT  :)                                                    <--- VOOR MEER INFORMATIE KLIK OP DEZE KNOP 

  • In verband met mijn zwangerschapsverlof zijn de webshop, smederij, winkel, mail en social media tijdelijk gesloten van juni 2023 t/m maart 2024
  • Op maandag 1 april gaat de webshop weer open en kan er naar hartelust eindelijk weer worden geshopt 
  • Op woensdag 3 april is de eerste afspraakmogelijkheid in de smederij / winkel (alleen voor gouden sieraden)
  • Alle cadeaubonnen hebben een jaar langere geldigheidsdatum dan dat op de bon vermeldt staat
  • Kan je niet wachten met bestellen tot 1 april? Schrijf je dan nu alvast in voor de wachtlijst via info@tantetaat.nl zodat je zeker weet dat ik jouw sieraad als een van de eerste zal smeden. Vermeld hierbij welk sieraad je graag wil laten maken

 :) LIEVE KLANTEN, VIA DEZE WEG WIL IK JULLIE ALVAST HEEL ERG BEDANKEN VOOR ALLE LIEVE FELICITATIES EN AANMELDINGEN VOOR DE WACHTLIJST :) LIEFS NIKITA SANNA (Tante Taat)

Prachtige ring met een dunne geelgouden gladde band van 1.5mm en gladde geelgouden zetkast in de vorm van een hartje van 6mm. Deze ring past perfect bij de geboortesteen ringen, zodat je zelf een prachtige verzameling ringen voor aan een vinger kunt maken.Materiaal:Band: Duurzaam 14k goudZetkast: Du..
€425,00
Excl. BTW:€351,24
Prachtige ring met een mooie stevige geelgouden bolletjes band van 2.5mm en een gladde geelgouden zetkast in de vorm van een hart van +-7mm met een moedermelksteen in de vorm van een hartMateriaal:Band: Duurzaam14k goudZetkast: Duurzaam 14k goudSteen: naar keuze..
€825,00
Excl. BTW:€681,82
Prachtige geelgouden ring met stevige brede gehamerde band van 2.5mm en hartje met moedermelkProductinformatie:band: geelgouden gehamerde band van 2.5mm zetkast: geelgoud hartje steen: naar keuze..
€775,00
Excl. BTW:€640,50
Prachtige ring met een mooie stevige dikke geelgouden gladde band van 2.5mm waarin gegraveerd kan worden en een gladde geelgouden zetkast in de vorm van een hart van +-7mm met een moedermelksteen in de vorm van een hartMateriaal:Band: Duurzaam14k goudZetkast: Duurzaam 14k goudSteen: naar keuze..
€775,00
Excl. BTW:€640,50
Prachtige ring met een dunne geelgouden ronde band van 1.5mm en geelgouden zetkast in de vorm van een hartje van +-5mm. Deze ring past perfect bij de geboortesteen ringen, ze hebben allemaal dezelfde band onder het zetkastje zodat je zelf een prachtige verzameling ringen voor aan een vinger kunt mak..
€349,00
Excl. BTW:€288,43
Moedermelk ring en geboorteringen voorbeeldset Moedermelk ring en geboorteringen voorbeeldset
Op aanvraag
Voorbeeld van een prachtige set met moedermelkring (hartje), geboorteringen (november, april) en dunne bolletjes aanschuifringen.Deze set kun je zelf samenstellen en zo uitgebreid maken als je wil met een extra moedermelkring, extra geboorteringen of juist extra aanschuifringen. Speels en heel perso..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Prachtige ring met een dunne geelgouden ronde band van 1.5mm en geelgouden grillige zetkast in de vorm van een hartje van +-6mm.  Op deze foto zie je de ring met hartje gecombineerd met een aanschuifring met een diamant erin, prachtige combinatie!! Materiaal:Band: duurzaam14k goudZetkast: ..
€625,00
Excl. BTW:€516,53
1 - 7 van 7 (1 pagina's)
TanteTaat.nl maakt gebruik van essentiële cookies om de site te laten werken. Wij verstrekken geen informatie aan derden.