Menu
Your Cart

Bloemen eo

:) IN VERBAND MET ZWANGERSCHAPSVERLOF ZIJN DE SMEDERIJ, WINKEL & WEBSHOP GESLOTEN TOT MAART 2024 :)

Prachtige geelgouden ring met massieve moeder en kind symbool, ook heel mooi te combineren met de ringen met geboortesteen. Het moeder en kind symbool heb ik helemaal handgemaakt vanuit was dus het is ook mogelijk (tegen meerprijs!!) om extra kindje(s) / vader / moeder toe te voegen. Informatie..
€975,00
Excl. BTW:€805,79
Prachtige speciale geelgouden ring helemaal naar wens samen te stellen. Met een prachtige geelgouden bloem madelief die staat voor liefde, trouw en schoonheid, het perfecte symbool voor jouw dierbare(n).Je kunt kiezen uit verschillende soorten DNA STEEN zoals:-moedermelksteen, assteen, (geboorte)blo..
€1.850,00
Excl. BTW:€1.528,93
Mooie geelgouden zware massieve ring met dikke grillige massieve ringband met daarop een massief zware geelgouden madeliefje met steen naar keuze. Het madeliefje staat voor trouwe liefde en schoonheid.Deze ring is ook heel erg mooi om te combineren met bijvoorbeeld een ring met geboortesteen, aansch..
€1.450,00
Excl. BTW:€1.198,35
Hele mooie set van drie ringen met 1 ring met steen naar keuze van 3mm, 1 ring met maantje en 1 ring met sterretje.Informatie:Ringbanden: duurzaam geelgoud 1.5mm breedZetkast: duurzaam geelgoud gladde zetkast 3mm + een maantje +-4/5mm & sterretje +-3mm, beide duurzaam geelgoudSteen: naar keuze..
€975,00
Excl. BTW:€805,79
Mooie geelgouden ring met grote massieve zware grote geelgouden bloem en moedermelksteen. Op de foto is de band glad maar deze kan natuurlijk ook gehamerd of tegen meerprijs een bolletjes ringband, platte bolletjes ringband of gedraaide bandmateriaal:band: 14k duurzaam geelgoud 2mmbloem: duurzaam 14..
€2.250,00
Excl. BTW:€1.859,50
. Nikita . Nikita
Op aanvraag
www.tantetaat.nl • Goud, Moedermelk, Melkopaal, Rozenkwarts & Diamant • Voor mijzelf maakte ik deze prachtige geelgouden ring.Dit is de ring uit mijn promovideo, (zie film bovenaan mijn tijdlijn) die ik heb vermaakt tot moedermelksieraad.De ring is gemaakt van 14k gerecycled geelgoud. De ring he..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Stevige grove grillige ring met moedermelksteen in vrije vorm. Deze ring wordt altijd weer net iets anders per keer dat ik hem maak hij wordt dus nooit exact zoals afgebeeld op de foto, dat maakt elk exemplaar uniekInformatie:Gehele ring: duurzaam 14k geelgoudsteen: naar keuze..
€1.450,00
Excl. BTW:€1.198,35
Prachtige ring met een dunne geelgouden gladde band van 1.5mm en gladde geelgouden gladde zetkast in de vorm van een vierkant. Deze ring past perfect bij de geboortesteen ringen, zodat je zelf een prachtige verzameling ringen voor aan een vinger kunt maken.Materiaal:Band: Duurzaam 14k goudZetkast: D..
€349,00
Excl. BTW:€288,43
1 - 8 van 8 (1 pagina's)
TanteTaat.nl maakt gebruik van essentiële cookies om de site te laten werken. Wij verstrekken geen informatie aan derden.