Moederdagactie 2022

Model: Moederdagactie
Beschikbaarheid: Out Of Stock
0,00€
Excl. BTW: 0,00€

Voorwaarden Moederdagactie 2022


• Bij aankoop van een zilveren ring, zilveren armband of zilveren oorbellen met moedermelksteen krijg je een zilveren hanger met moedermelksteen cadeau. De hanger die je cadeau krijgt heeft een ronde gladde zilveren zetkast van 5mm. 

•  Bij aankoop van een geelgouden rosegouden of witgouden ring, geelgouden rosegouden of witgouden armband of geelgouden, rosegouden of witgouden oorbellen met moedermelksteen krijg je een geelgouden hanger met moedermelksteen cadeau. De hanger die je cadeau krijgt heeft een ronde gladde geelgouden zetkast van 5mm. 

•  Bij aankoop van een ring met zilveren band en gouden zetkast, armband met zilveren schakels en gouden zetkast of oorbellen met gouden zetkast en zilveren oorstekers met moedermelksteen krijg je een zilveren hanger met moedermelksteen cadeau. De hanger die je cadeau krijgt heeft een ronde gladde zilveren zetkast van 5mm. 


*Deze actie is geldig vanaf 15 maart 2022 tm 8 mei 2022 (moederdag)

* Om gebruik te maken van de actie dien je tijdens het bestelproces bij “opmerkingen” het woord “MOEDERDAGACTIE” in te vullen, dan weet ik dat jij graag een gratis hanger zou willen

* Deze actie is niet met terugwerkende kracht !!

* Liever een andere hanger? Tegen betaling is dat natuurlijk mogelijk. Wil je een andere hanger dan degene die je gratis zou krijgen? Geef dit dan heel duidelijk bij opmerkingen aan!!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren