Contact

Model: contact
Beschikbaarheid: Out Of Stock
0,00€
Excl. BTW: 0,00€

Belangrijke informatie: Vanaf juni 2021 kan je uitsluitend alleen nog op afspraak langskomen voor: moedermelksieraden en speciale opdrachten. Ik vind het altijd heel leuk om mensen te ontvangen in de winkel en te kunnen zien voor wie ik het sieraad ga maken en ik neem graag ruim de tijd voor je om alle opties en wensen te doorspreken en je voorbeelden te laten zien. Het voelt dan ook 'onaardig' om de beslissing te moeten nemen dat ik uitsluitend alleen nog op afspraak bezoeken voor moedermelksieraden en speciale opdrachten kan ontvangen. Het is echter goed bedoelt omdat er op sommige dagen veel klanten zonder afspraak naar de winkel komen en ik graag de tijd neem voor deze klanten waardoor ik dan niet aan het smeden toe kom terwijl ik voor die dag wel deadlines heb. Dus om te voorkomen dat je naar de winkel komt maar ik niet de tijd voor je kan nemen en om te voorkomen dat de levertijden uitlopen kun je uitsluitend op afspraak langskomen. Een afspraak maken kan door een mail te sturen naar info@tantetaat.nl. Voor afspraken ben ik beschikbaar op maandag, woensdag en donderdag.


Adres van mijn smederij en winkel in Emmen centrum (in dezelfde straat naast Kaldi, Zinn, Intertoys, Mediamarkt)

Goud- en zilversmederij Sanna 

Derksstraat 160 

7811 AJ Emmen


OPENINGSTIJDEN WINKEL:

Maandag: GESLOTEN 

Dinsdag: GESLOTEN

Woensdag: 09:30 - 17:00 

Donderdag: 09:30 - 17:00

Vrijdag: 09:30 - 17:00

Zaterdag: 09:30 - 17:00

Zondag: GESLOTEN

Omdat ik nu een kindje heb ben ik niet elke dag meer aanwezig in de werkplaats/winkel. Om teleurstelling te voorkomen dat je speciaal naar de winkel komt voor mij maar dat ik er niet ben kun je een een afspraak met me maken via info@tantetaat.nl

Heb je een vraag over een product op de website of het laten vermaken van een sieraad? Via info@tantetaat.nl beantwoord ik jou vragen.


SOCIAL MEDIA                                                                                                                                                                  

Instagram: @tantetaat_jewelry 

Instagram: @moedermelksieraad_by_tantetaat

Facebook: Tante Taat

Facebook: Ti amo by Tante Taat


Verkooppunten elders:

Zwolle: Eva & Puck Lifestyle (alleen Bijoux sieraden) Adres: Sassenstraat 21 8011 PA ZwolleGeef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren