Garantie en extra service

Model: garantie
Beschikbaarheid: Out Of Stock
0,00€
Excl. BTW: 0,00€

De garantie geldt alleen als jouw sieraad kapot is gegaan door mijn "fout". Als hij bijvoorbeeld bij het verzenden al kapot is gegaan. De garantie geldt dus niet als het sieraad door jou of door derden beschadigd is geraakt. Denk hierbij aan een kapotte of verloren steen door stoten waarbij de zetting met loep zichtbaar beschadigd is geraakt ten opzichte van moment van ontvangst. Of een ketting die zichtbaar kapot is getrokken door bv je kindje of doordat je bleef haken. Verloren of gestolen sieraden worden uiteraard ook niet vergoedt door Tante Taat. Belangrijk: zodra je het sieraad door iemand anders dan mij laat repareren vervalt de garantietermijn onmiddellijk. Door het sieraad te verhitten kan ik vrijwel altijd zien of er iemand anders aan het sieraad gewerkt heeft.

Extra service: Na jaren gebruik zie je vaak kleine krasjes op goud of zilver, niet erg maar wat was hij mooi toen je hem net kocht :) Krassen op zilveren en gouden sieraden door gebruik repareer ik altijd kosteloos voor je. Je kunt op elk moment een afspraak met mij maken zodat ik jouw sieraad weer mooi glanzend polijst. Dat mag trouwens ook na de garantietermijn van 2 jaar!! Dus zie je na 5 jaar krasjes op je sieraad dan polijst ik het sieraad gratis voor je. Daarna ziet je sieraad er weer als nieuw uit :) Je kunt hiervoor even een afspraak maken op info@tantetaat.nl of loop gewoon even binnen, maar ik kan niet altijd garanderen dat ik het dan gelijk a la minute voor je kan polijsten. En uiteraard geldt deze service alleen voor de sieraden die je bij mij hebt gekocht ;)


Overzicht garantie

* Gouden sieraden: 2 jaar

* Zilveren sieraden: 2 jaar

* Gouden en zilveren sieraden met edelsteen: 1 jaar

Belangrijk, laat de stenen niet in aanraking komen met zand want zand schuurt daarvan wordt de steen dof, ook niet elke edelsteen kan tegen water, zeep en schoonmaakmiddelen

* Gouden en zilveren sieraden met diamant: 1 jaar.

Belangrijk: Laat je sieraad met diamant elk jaar door mij persoonlijk controleren zodat ik erop toe kan zien dat alle pootjes of de zetting nog stevig genoeg zijn.

* Moedermelksieraden: 1 jaar

Belangrijk, laat de moedermelkstenen niet in aanraking komen met zand want zand schuurt daarvan wordt de steen dof, moedermelkstenen kunnen wel tegen water en handzeep, dus je mag er wel je handen mee wassen. Maar beperk het gebruik bij agressievere handzepen, handcremes, zwembadwater, parfum en schoonmaakmiddelen. Is je moedermelksteen na de garantietermijn van 1 jaar dof geworden? Geen probleem, ik maak hem kosteloos weer glanzend voor je, alleen de verzendkosten heen en terug hoef je zelf te betalen dan zal ik ook gelijk het goud en zilver weer mooi glanzend voor je polijsten. Je kunt hiervoor even een afspraak maken op info@tantetaat.nl 

* As/gedenksieraden: 1 jaar

Belangrijk, laat de asstenen niet in aanraking komen met zand want zand schuurt daarvan wordt de steen dof, asstenen kunnen wel tegen water en handzeep, dus je mag er wel je handen mee wassen. Maar beperk het gebruik bij agressievere handzepen, handcremes, zwembadwater, parfum en schoonmaakmiddelen. Is je assteen na de garantietermijn van 1 jaar dof geworden? Geen probleem, ik maak hem kosteloos weer glanzend voor je, alleen de verzendkosten heen en terug hoef je zelf te betalen dan zal ik ook gelijk het goud en zilver weer mooi glanzend voor je polijsten. Je kunt hiervoor even een afspraak maken op info@tantetaat.nl 

Wil je gebruik maken van de garantie, stuur dan even een mailtje naar info@tantetaat.nl met je ordernummer, foto van het sieraad en uitleg.

Is de garantietermijn al verstreken maar wil je je Tante Taat sieraad toch graag door mij laten repareren omdat een ring bv groter of kleiner gemaakt moet worden? Natuurlijk repareer ik met liefde jouw sieraad!! En de kosten vallen vaak heel erg mee.
Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren