Informatie Over De Levertermijn

Model: levertermijn
Beschikbaarheid: Out Of Stock
0,00€
Excl. BTW: 0,00€
Alle sieraden maak ik speciaal voor jou :) van wasmodel tot steen zetten, allemaal volgens de oude ambacht. Alle sieraden zijn daardoor uniek geen één is écht hetzelfde wat mijn sieraden extra leuk maken. Ik werk alleen met duurzame materialen zoals gerecycled goud en zilver en de mooiste edelstenen. In elk sieraad stop ik heel veel liefde plus creativiteit en neem graag uitgebreid de tijd voor elk item. Daarom zit er op elk sieraad een levertermijn. De levertermijn is een indicatie, als jou sieraad eerder klaar is is dat alleen maar mooi meegenomen. 
Naast de webshop heb ik ook een Goudsmederij / winkel in Emmen centrum waar veel klanten, dagjesmensen en toeristen binnen komen. Die geef ik graag alle tijd en aandacht die zij verdienen, hoeveel mensen er per dag komen weet ik nooit van te voren, dat betekend dat ik die tijd niet achter mijn werkbank kan zitten om sieraden te smeden. Mede daarom is de levertijd slechts een geschatte indicatie :)

       Levertermijn sieraden * Uit de etalage * rond de 1 tot 2 week, deze sieraden heb ik al gemaakt en hoeven alleen nog op jouw gewenste maat gemaakt te worden. Je vindt ze bij het kopje: *Uit de Etalage*

       Levertermijn Sieraden met edelsteen uit de webshop: rond de rond de 3 tot 4 weken 

       Levertermijn Moedermelksieraden & Assieraden uit de webshop: rond de 3 maanden (na ontvangst moedermelk of as)

       Levertermijn Moedermelksieraden  & Assieraden aangepaste ontwerpen: rond de 5 maanden (na ontvangst moedermelk of as)

       Levertermijn Moedermelkkit & Askit: binnen 2 week wordt de kit naar je verzonden

       Levertermijn speciale opdrachten zoals verlovingsringen, trouwringen en vermaken van oud goud in overleg 

       *OUT OF STOCK*Om mijn sieraden exclusief te houden maak ik van elk sieraad maar een paar per maand. Staat er bij de "beschikbaarheid" van een sieraad "Out of Stock" dat betekend dat hij die maand al eens is besteld door iemand anders. Elke eerste maandag van de maand vul ik de aantallen in de webshop weer aan en is het sieraad in beperkte oplage weer te bestellen.

       *SPOED AANVRAAG*: Heb je een spoedaanvraag stuur mij dan even een mail om de mogelijkheden te bespreken


           OP AFSPRAAK NAAR DE SMEDERIJ:
           Vanaf 2022 is het alleen nog mogelijk om op donderdag tussen 15:00-17:00 naar de winkel/smederij te komen om MOEDERMELKSIERADEN   te bekijken of een opdracht voor moedermelksieraden te bespreken.
           Nu het elke donderdag mogelijk is zit er altijd wel een donderdag tussen dat je een keertje vakantie of een vrije dag hebt wat het uitzoeken van een sieraad nog leuker en persoonlijker maakt :)
           Een andere dag is vanwege de te grote vraag naar de moedermelksieraden het komende half jaar helaas echt niet meer mogelijk.

           MAIL: Per dag krijg ik meerdere aanvragen per mail. Ik wil graag de tijd nemen om iedereen van een zo'n uitgebreid mogelijk antwoord te voorzien. Op dit moment is de aanvraag per mail veel groter dan dat ik kan beantwoorden. Houd er rekening mee dat het soms zeker wel 2 weken of langer kan duren voordat ik je mail beantwoord.                    
           Waarom het laten maken van een moedermelksieraad langer duurt dan het laten maken van een sieraad met edelsteen: De moedermelkstenen maak ik zelf. Ik werk op een andere manier dan de meeste andere bedrijven. Dit proces neemt een paar weken in beslag. Soms is de steen na 2 weken al klaar en soms pas na 8 weken dat is per moedermelk verschillend. Het kan dus voorkomen dat jij jouw sieraad al eerder kan dragen dan iemand die haar sieraad voor jou heeft besteld. Maar wachten is het zeker waard :)          Geef beoordeling

          Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren