Verzendinformatie

Model: verzendinformatie
Beschikbaarheid: 1
0,00€
Excl. BTW: 0,00€

                                                                        VERZENDINFORMATIE

Hieronder volgt verzendinformatie. Pakketten kunnen worden verzonden over de hele wereld.

In dit overzicht heb ik alleen de meest voorkomende landen opgenomen zoals Nederland en de EU1 landen. Bekijk voor meer informatie over de actuele verzendkosten voor verzekerde pakketten wereldwijd de website van PostNL 


DNA-kits en pakketten met sieraden worden elke dag van de week verzonden. DNA-kits worden bezorgd in de brievenbus (postzegelpost, geen track & trace code) en pakketten met sieraden worden uitsluitend met verzekerservice verzonden (handtekening bij ontvangst)


PAKKET MET SIERADEN BINNEN NEDERLAND €14,90: 

PAKKET MET SIERADEN NAAR BELGIE (en andere EU1 landen) €28:


Alle bestellingen worden ongeacht de waarde van de bestelling uitsluitend alleen nog maar met verzekerservice via Post NL verzonden!!  Op deze manier is je pakket door Post NL 100% verzekerd tegen verlies. Zo kun je met een gerust hart voor de brievenbus liggen wachten op jouw pakket haha ;) :)

Voor deze verzekerde pakketten is een handtekening van de geadresseerde vereist.  Ik hoop hiermee zoveel mogelijk te voorkomen dat jullie sieraden bij de buren, achter je huis, etc worden achtergelaten door pakketbezorgers.

Als je zelf niet thuis bent op het moment dat jouw verzekerde pakket wordt bezorgd krijg je tegenwoordig geen 'afhaalbewijs' meer van de postbezorger in de brievenbus. Het is aan te raden om de Post NL app op je telefoon te nemen waarmee je automatisch een push bericht krijg van alle pakketten en post die naar jouw huis worden gezonden elke dag. Zo kun je in de gaten houden wanneer je welk pakket krijg en of die (mocht je niet thuis zijn geweest) bij een Post NL afhaalpunt bij jou in de buurt is gebracht zodat je hem daar moet ophalen.

Mocht het pakket na enige tijd niet af zijn gehaald bij het Post NL punt dan krijg ik het pakket meestal retour gezonden. Natuurlijk kan ik het pakket dan weer opnieuw naar je verzenden, hier zitten uiteraard wel weer opnieuw verzendkosten van €14,90 of €28 aan verbonden. 

 

CADEAUBONNEN:

GRATIS GEEN VERZENDKOSTEN ---> vul bij verzendopties “afhalen in de winkel” in zo voorkom je dat je €14,90 moet betalen :)

 Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren