Informatie Over De Levertermijn

Model: levertermijn
Beschikbaarheid: Out Of Stock
0,00€
Excl. BTW: 0,00€


·      Levertermijn Sieraden met edelsteen uit de webshop: rond de rond de 3 tot 4 weken

·      Levertermijn Moedermelksieraden & Assieraden uit de webshop: rond de 3 maanden (na ontvangst moedermelk of as)

·      Levertermijn Moedermelksieraden & Assieraden aangepaste ontwerpen: rond de 5 maanden (na ontvangst moedermelk of as)

·      Levertermijn Moedermelkkit & Askit: binnen 2 week wordt de kit naar je verzonden

·      Levertermijn speciale opdrachten zoals verlovingsringen, trouwringen en vermaken van oud goud in overleg

·      Levertermijn sieraden *Uit de etalage *rond de 1 tot 2 week, deze sieraden heb ik al gemaakt en hoeven alleen nog op jouw gewenste maat gemaakt te worden. Je vindt ze bij het kopje: *Uit de Etalage*


Prijsopgaven:  Vanwege de vele aanvragen voor speciale opdrachten ga ik 1x per maand een hele dag zitten om alle aangevraagde prijsopgaven te beantwoorden. Elke eerste maandag van de maand vinden de prijsopgaven plaats: maandag 4 april, maandag 2 mei, maandag 13 juni, in juli geen prijsopgaven ivm vakantie, maandag 1 augustus, maandag 5 september, maandag 3 oktober, maandag 7 november en maandag 5 december.


Winkel / Smederij bezoeken:  Vanaf 2022 is het alleen nog mogelijk om op woensdag tussen 10:00-15:00 (op afspraak!!) naar de winkel te komen om sieraden in het echt te bekijken of om een opdracht te bespreken. Een andere dag is vanwege de grote vraag naar de sieraden en drukte in de winkel helaas echt niet meer mogelijk. Maar nu het elke donderdag mogelijk is om naar de smederij te komen zit er altijd wel een woensdag bij dat je een dagje vrij of vakantie hebt, wat het uitzoeken van je sieraad nog leuker en persoonlijker maakt. Kun je een bezoekje aan mijn winkel gelijk combineren met een dagje Wildlands (op nog geen 10 min loopafstand van mijn winkel) of een dagje shoppen in de stad :):):)


Mailcontact: Per dag krijg ik tientallen aanvragen per mail. Ik wil graag de tijd nemen om iedereen van een zo uitgebreid mogelijk antwoord te voorzien. Op dit moment is de aanvraag per mail vele malen groter dan ik kan beantwoorden. Ik wou dat ik 10 armen had zodat ik heel snel kon typen haha. Houdt er alsjeblieft rekening mee dat het wel 4 weken kan duren voordat ik je mail beantwoord, maar ik vergeet je niet !! Ik werk zo spoedig als ik kan maar omdat ik mijn bedrijf alleen run van smeden tot foto’s maken, van prijsopgaven maken tot pakjes inpakken, van de winkel tot de webshop beheren, alles samen vergt heel veel tijd en ik neem graag tijd voor elk aspect, daarnaast ben ik ook nog mamma met een gezinnetje waar ik graag tijd aan wil besteden, ik hoop dat je dit zult begrijpen.WEBSHOP ARTIKEL: *OUT OF STOCK*:Om mijn sieraden exclusief te houden maak ik van elk sieraad maar een paar per maand. Staat er bij de "beschikbaarheid" van een sieraad "Out of Stock" dat betekend dat hij die maand al eens is besteld door iemand anders. Elke eerste maandag van de maand vul ik de aantallen in de webshop weer aan en is het sieraad in beperkte oplage weer te bestellen.

WEBSHOP ARTIKEL: *BINNENKORT BESTELBAAR*:Staat een product op "binnenkort bestelbaar" dan is deze wel al via de winkel en via mail te bestellen. Deze zal binnenkort ook te bestellen zijn via de webshop. Door de vele werkzaamheden komt de aanvulling van de webshop meestal op de laatste plaats. dus heb je iets gezien wat je graag wil en binnenkort te bestellen is laat het gerust weten, dan zal ik je de prijs alvast laten weten :)

*SPOED AANVRAAG*:Heb je een spoedaanvraag stuur mij dan even een mail om de mogelijkheden te bespreken

 

Alle sieraden maak ik speciaal voor jou :) van wasmodel tot steen zetten, allemaal volgens de oude ambacht. Alle sieraden zijn daardoor uniek geen één is écht hetzelfde wat mijn sieraden extra leuk maken. Ik werk alleen met duurzame materialen zoals duurzaam en gerecycled 14k of 18k goud (geel, rose, wit, rood) en zilver en de mooiste edelstenen. In elk sieraad stop ik heel veel liefde plus creativiteit en neem graag uitgebreid de tijd voor elk item. Daarom zit er op elk sieraad een levertermijn. De levertermijn is een indicatie, als jou sieraad eerder klaar is is dat alleen maar mooi meegenomen.

Naast de webshop heb ik ook een Goudsmederij / winkel in Emmen centrum waar veel klanten, dagjesmensen en toeristen binnen komen. Die geef ik graag alle tijd en aandacht die zij verdienen, hoeveel mensen er per dag komen weet ik nooit van te voren, dat betekend dat ik die tijd niet achter mijn werkbank kan zitten om sieraden te smeden. Mede daarom is de levertijd slechts een geschatte indicatie :)

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren